Een zelf opgesteld carrièreplan maken

07/05/24

Weet je niet hoe je zelf een carrièreplan kan opstellen? Bekijk dan onze instructies om het loopbaanplan op te stellen Hier vind je voorbeeldvragen die jou kunnen helpen bij het opstellen van een carrièreplan.  

Iedereen die voor het eerst een kunstwerkattest aanvraagt, krijgt de vragenlijst “starter” te zien. Met deze vragenlijst willen we nakijken of je al dan niet in aanmerking zou kunnen komen voor het kunstwerkattest “starter”.  

Eén van de specifieke voorwaarden voor toekenning van dit kunstwerkattest “starter” is dat de kunstwerker ofwel een zelf opgesteld carrièreplan aanbrengt, ofwel aantoont een opleiding/vorming hierover te hebben gevolgd.  

Om kunstwerkers die nog geen carrièreplan hebben te helpen bij het indienen van hun aanvraag, heeft de commissie een voorbeelddocument opgesteld met indicatieve vragen.  

Opgelet: deze vragen zijn bedoeld als hulpmiddel en zijn niet verplicht. Je kan nog steeds een carrièreplan toevoegen in een andere vorm.  

Wil je bijkomende uitleg, inspiratie, of weet je niet wat je moet toevoegen bij de vragenlijst “starter”, raadpleeg dan de handleiding via onze website www.workinginthearts.be/nl/professioneel/online-handleiding/overgaan-tot-het-invoeren-van-jouw-aanvraag-op-wita-pro/vragenlijst-starter